Poklanjamo 3 albuma prijedorskog benda Tattoo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon mnogobrojnih zahtjeva Ex-Yu noćni klub ovog petka 20. maja ugostiće jedan od najboljih klupskih bendova Tattoo. Prijedorski sastav već je osvojio publiku u regionu. Specifičnost njihovog novog albuma prepoznala je i jedna od najvažnijih izdavačkih kuća na prostoru bivše Jugoslavije, City Records. Nakon publike u Beogradu, predstaviće svoje nove pjesme i gradu iz kojeg je sve počelo.

Posjetioci Ex-Yu noćnog kluba te večeri imaće priliku kupiti novi album benda Tattoo po promotivnoj cijeni dok je ulaz besplatan. Dobro zabava se nastavlja i u subotu kada su na sceni Ex-Yu noćnog kluba Ogi Hrgar i Andrej Pucarević za koji je ulaz takođe slobodan.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici Ex-Yu nightclub.

Internet portal GradPrijedor.com u saradnji sa Ex-Yu Night Club-om poklanja 3 albuma benda Tattoo.

3 najbrže osobe koje se jave sa svojim podacima na našu adresu webmaster@gradprijedor.com dobiće po 1 album.

Biografija benda
Tattoo je osnovan 1995. kao tinejdžerski EKV tribute band prijatelja iz kvarta prijedorskog naselja Pećani. Prvi značajniji uspjeh grupa postiže pobjedom na Republičkoj gitarijadi 1997, te osvojenim prvim mjestom na Zaječarskoj gitarijadi iste godine. Svojim prvim singlom „Povedi me sa sobom“, za koju je snimljen i spot, već afirmisani autorski bend postaje poznat na prostoru BiH i Srbije. Nedugo nakon toga Tattoo izdaje album „Iz kaveza“ u saradnji sa izdavačkom kućom Haliks iz Sarajeva.

Početkom novog milenijuma bend eksperimentiše sa različitim pravcima muzike, od melaholičnog britiš popa i elektronike, do tvrdog rok fanka, pri čemu nastaje novi, ali zbog loše diskografske i distributerske situacije u zemlji, nažalost, nikad objavljeni materijal. Ipak, bend iz materijala izdvaja dvije energične pjesme „Meksičku seriju“ i „Energiju“ za koje snima spotove koji su se vrtili na gotovo svim bitnijim elektronskim medijima u zemlji.

I nakon svega Tattoo egzistira i radi u Prijedoru, orjentisan ka fanku, klupskoj svirci i prijateljima.

Share.