SONVO 2012-Održan Streetball turnir-Niđe veze najbolji u basketu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U okviru Međunarodnog sajma omladinskih nevladinih organizacija-SONVO 2012 koji u saradnji sa Agencijom lokalne demokratije Prijedor (ALD Prijedor) organizuje Centar za mlade „KVART“ Prijedor juče je održan Streetball turnir ispred dvorane „Mladost“ u našem gradu.

Na turniru koji se igrao po pravilima 3+1 učestvovalo je 7 ekipa podijeljenih u dvije grupe. Nakon susreta po grupama dvije najbolje ekipe plasirale su se u polufinale. U borbi za titulu najbolje ekipe na ovom turniru, košarkaši okupljeni u ekipu „Niđe veze“ sa 13:10 su savladali ekipu „ŠKK“.

Sve ekipe su bile sa područja opštine Prijedor, dok su pravo takmičenja imali igrači stariji od 16 godina.

Prvoplasirana ekipa je dobila pehar a njeni košarkaši medalje.

Cilj ove sportske manifestacije, kao i cjelokupnog Međunarodnog sajma omladinskih nevladinih organizacija-SONVO 2012 bio je promocija duha olimpijskih igara. Na turniru je bio prisutan i referent za sport Zdravko Ostojić jer je ova manifestacija, kao i kompletan sajam, bila jednim dijelom finansirana i od strane Opštine Prijedor.

Prilikom otvaranja turnira nastupile su članice Plesnog studija „Top Dance“ iz Prijedora na čelu sa svojom instruktorkom Dadom Topić.
Tekst i foto – GradPrijedor.com, KVART, ALD Prijedor, Top Dance

Share.