Saobraćajna nezgoda u Brezičanima:U sudaru audija i traktora povrijeđene dvije osobe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dragomir Zorić (46) i Zoran Petrić (39), mještani Brezičana kod Prijedora, povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć oko 21 sat na magistralnom putu Prijedor – Bosanski Novi, u mjestu Brezičani.
Obojica su zbrinuti na Odjelu hirurgije bolnice u Prijedoru i zbog činjenice da su povrede u predjelu glave, prema riječima Željka Tešinića, dežurnog hirurga ove zdravstvene ustanove, zadržani su do daljnjeg na promatranju.
Prema prvim saznanjima, nesreća se dogodila u trenutku kada je automobil „audi A-8“, koji je vozio Goran Marjanović (47) iz Prijedora, prednjim dijelom udario u prikolicu traktora kojim je upravljao Dragomir Zorić, a s kojim se nalazio i Zoran Petrić. Od siline udara traktor je završio u jarku, nekoliko metara dalje od mjesta sudara.
Marinko Vukota, čuvarvatrogasac u „Petrolu“ u Brezičanima, kaže da je najprije čuo jak udar, a potom pored vozila i traktora ugledao i dva čovjeka.
– Pitali su me odmah je li ko povrijeđen. Rekao sam da nije, a ubrzo je došla policija i Hitna pomoć. Vozila su uništena i prava je sreća da niko nije ozbiljnije povrijeđen – kazao nam je Vukota.
Vozač „audija“ prošao je bez povreda, mada je na skupocjenom automobilu, prema prvim saznanjima, pričinjena značajna materijalna šteta. Istraga o ovoj nesreći je u toku.
Dnevni avaz

Share.