Tribina DNS-a u Raškovcu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prisutnim Prijedorčanima, mještanima ove mjesne zajednice sinoć su predstavljene video prezentacije „Deset godina DNS-a“, „Šest godina uspjeha DNS-a“ te video prezentacija kandidata sa poslaničke liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine. Potom su se okupljenima na javnoj tribini u Raškovcu obratili kandidati sa liste DNS-a za NSRS, Svjetlana Sredić, Dragutin Rodić, Milada Stupar, Ðorđo Jež i Zoran Ljuboja te kandidat za PSBiH Tomislav Prpoš.

Kandidati DNS-a su istakli da ova partija ima principijelan stav kada je riječ o budućem uređenju BiH koju stranka vidi kao labavu konfederaciju ili federaciju. DNS neće dozvoliti urušavanje institucija RS, jer sluša glas naroda i zna da tako neće pogriješiti. Demokratski narodni savez neće prihvatiti nikakve pregovore o ustavnim promjenama dok je u BiH visoki predstavnik i dok je BiH protektorat. Pristuni kandidati su istakli da se ova partija zalaže za ekonomski stabilnu Republiku Srpsku koja štiti svoje nacionalno blago i za koncept regionalnog razvoja kojim bi bila stvorena jaka regija na području šest potkozarskih opština.

Demokratski narodni savez će ustrajati na svojoj politici što sasvim jasno poručuje i slogan stranke za ove izbore „riječ je riječ“. Demokratski narodni savez je tokom jučerašnjeg dana održao i veoma posjećene mitinge u Kostajnici i Novom Gradu gdje su se okupljenim građanima ovih krajiških opština obratili predsjednik DNS-a i nosilac liste iz Izborne jedinice 1, gospodin Marko Pavić te ostali kandidati za NSRS i PSBiH.
PLAĆENO POLITIČKO OGLAŠAVANJE

Share.