Pojedinci ruše klub

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Upravni odbor Fudbalskog kluba Rudar Prijedor na vanrednoj sjednici održanoj u četvrtak uveče odbacio je sve negativne informacije koje su se pojavile u javnosti posljednjih dana.
– Nevjerovatno je da pojedinci zbog svojih sitnih interesa pokušavaju da podrivaju i ruše klub. Očigledno je da oni žele da Rudar Prijedor ide prema ponoru, a ne uzlaznom linijom. S takvima ne želimo da imamo bilo šta – istakao je član uprave kluba Ratko Macanović.
U javnosti su se pojavile informacije da će klub namjerno ispasti iz Premijer lige BiH, jer su „navodno opština i načelnik Marko Pavić digli od njega ruke“.
– To su nebuloze, da ne kažem grublje riječi. Načelnik Pavić je bio na našoj utakmici i u subotu protiv Sarajeva, počasni je član našeg kluba. Osim toga, i projekat izgradnje Gradskog stadiona je aktuelizovan, razmišlja se u tom pravcu. Očigledno je da to nekome nije u interesu, jer nije u toj priči. Sto ljudi ne može da ispravi kada pokvari jedan… Ovo je direktan atak na Fudbalski klub Rudar Prijedor – rekao je Macanović.
Čelnici premijerligaša iz grada na Sani su najavili i saopštenje za javnost.
– Upoznaćemo fudbalsku javnost u Republici Srpskoj sa svim onim sa čim se klub suočava. I ne samo to već ko nam podmeće klipove u točkove. Jednostavno, od ovakvih neargumentovanih spekulacija i izrežiranih situacija želimo da se ogradimo – rekao je sekretar kluba Zoran Janjetović.
Glas Srpske

Share.