Adelisa:Halid me ne napušta!

„Dunjo moja“ je komponovao Halid, a kako me on najbolje poznaje, ova pjesma će mi odlično „leći“.

Iako njena nova pjesma nosi naziv „Nek’ me svi zaborave“ Adelisa Hodžić, čini se, neće dopustiti da je publika zaboravi. Najavljuje veliki povratak na estradu uz dvije nove numere. Ovu prvu već je snimila u studiju „Tempo“ kod Almira Ajanovića, dok drugu treba uskoro snimiti.

– Ova druga će, najvjerovatnije, nositi naziv „Dunjo moja“. Ovu pjesmu je samo za mene komponovao Halid Muslimović. S obzirom na to da me on najbolje poznaja, ova pjesma će mi vjerujem itekako „leći“. Ovo je samo još jedan dokaz zluradnicima kako smo Halid i ja još uvijek zajedno i tako namjeravamo ostati. Naš odnos nikada nije bio bolji i moram vam priznati da sam presretna u našem zajedničkom životu. Konačno su se posložile sve kockice – poručila je naša atraktivna pjevačica svima onima koji se bili skeptici po pitanju nje i njenog supruga.

Adelisa uskoro ide kod Kemiša u studio gdje će i snimiti ovu Halidovu numeru. Dodaje kako za sada neće biti cijelog albuma, nego u „eter“ ide samo sa dvije nove pjesme.

Kao i njene kolege, mišljenja je da se u ovim vremenima ne isplati raditi kompletan album, ali singl je, u svakom slučaju, potreban.

– Naravno, uz pjesme će ići i spotovi ali još uvijek osmišljavamo kako će sve to izgledati. Evo, i Halid se punom parom angažovao oko nastavka moje karijere, tako da uspjeh zasigurno neće izostati – priča Adelisa koja u iščekivanju novih pjesama dane provodi sunčajući se i kupajući na bazenu.
Express

Comments are closed.