ArcelorMittal Prijedor: Nagrade i priznanja radnicima

amp-dan rudara-priznanja radnicima 1Rukovodstvo rudnika „ArcelorMittal“ Prijedor darovalo je danas satove kao prigodne poklone za 20 radnika koji su u ovoj firmi proveli 25 godina radnog staža, a priznanjima i novčanim iznosima nagrađeni su najbolji radnici u 2012. godini.

Za izuzetno zalaganje i postizanje rezultata u radu novčane nagrade od po 500 KM dobili su radnici Rade Vukić, Zoran Iveljić, Milka Dojčinović i Drago Pešević, a za rezultate postignute u oblasti zaštite zdravlja i zaštite na radu kolektivno priznanje je dobila Centralna radionica kao organizaciona jedinica unutar preduzeća „ArcelorMital“ Prijedor.

Direktor „ArcelorMittala“ Prijedor Mladen Jelača rekao je da su satovi simbolična priznanja za vjernost firmi i da im je veća emotivna nego materijalna vrijednost.

amp-dan rudara-priznanja radnicima 2„Privrženost organizaciji ostaje u našim srcima dok smo živi, a što se tiče nagrađenih najboljih radnika, priznanja su tim veća i zavređuju veće poštovanje jer su ih predložile njihove kolege“, poručio je Jelača.

Ovogodišnje obilježavanje Dana rudara, „ArcelorMittal“ Prijedor je započeo akcijom dobrovoljnog davanja krvi prošle sedmice u kojoj je učestvovalo 80 radnika, a potom i proslavom šestog rođendana Fondacije „ArcelorMittal“ Prijedor multimedijalnom manifestacijom „Naše priče“, te tradicionalnim planinarskim maršom.

Program se nastavlja večeras tradicionalnom manifestacijom „Skok preko kože“ koja predstavlja inicijaciju mladih rudarskih inženjera, sutra svečanom akademijom, u subotu sportskim igrama i u nedjelju tradicionalnim druženjem rudara.
Tekst – SRNA
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.