Bajkeri tradicionalno paketićima obradovali mališane

Foto: Bojana Majstorović – RAS Srbija

Tridesetak prijedorskih bajkera i ljubitelja motora prodefilovali su danas ulicama Prijedora i mališanima darivali novogodišnje paketiće.

Član Udruženja bajkera grada Prijedora Duško Karlica novinarima je izjavio da je ova aktivnost već postala tradicionalna i da godinama na motorima, odjeveni u kostime Djeda Mraza uveseljavaju mališane u gradu.

– Svake godine mi tradicionalno organizujemo ovu manifestaciju, družimo se sa djecom i dijelimo im paketiće, a nagrada nam je osmjeh mališana – kazao je Karlica.

On je dodao da su paketiće kupili od dobrovoljnih priloga koje su međusobno prikupili, a u tome su imali i pomoć lokalnih privrednika privrženih motorima koji su željeli da podrže ovu akciju.

Foto: Bojana Majstorović – RAS Srbija

Član Moto kluba “Kastrum” iz Novog Grada Dražen Repajić je izjavio da je u Prijedor došao da se druži sa kolegama i da zajedno razvesele dječicu.

– Djeca su naše najveće bogatstvo i prema njima je se okrenuto sve, a pogotovo u ove dane praznika – rekao je Repajić.

Uz zvuke motora, kako su došli, tako su i otišli i prolaznicima u pješačkoj zoni priredili nesvakidašnju pretprazničnu atmosferu, uz poštovanje epidemioloških mjera.

Izvor: SRNA – SrpskaInfo.com

Comments are closed.