Bebi-paket za malog Nikolu, sina hrabre majke Jelene Trikić

Branka Goronja Risojević, izvršna direktorka marketinga „NPC internacional“, izdavača Pressa RS, uručila je Goranu Dunoviću, suprugu Jelene Trikić (32), koja se leči na Odeljenju za neonatologiju Kliničkog centra Banjaluka, poklon-paket s bebi-opremom za njihovog tek rođenog sina Nikolu.

Suprug majke heroja, koja je uprkos teškom tumoru na mozgu žrtvovala život da bi rodila dete, zahvalio je u ime porodice na punom gepeku bebi-opreme.

– Obradovao me je ovakav način pomoći i žao mi je što niste mogli da posetite Jelenu jer je na hemoterapiji. Nikola sutra puni mesec dana i ima tačno 2.390 grama. Trebaće mu još stotinak grama da izađe i sva rodbina je već spremna za njegov dolazak – kaže Dunović.

Dunović kaže da je apsolutna dezinformacija da je Jelenino zdravstveno stanje pogoršano.

– Isto je, teško je, ali može se reći stabilno. Ponekad je savlada pospanost, ali dobro se drži. Šanse da ozdravi su neizvesne. Nijedan lekar ne može sa sigurnošću tvrditi da će biti bolje ili gore. Porodica i ja svakodnevno je posećujemo i bodrimo. Imamo pozive i podršku iz cele Srpske. Neki predlažu alternativno lečenje kubanskim kapima, ali konačnu reč daju lekari – kaže Goran.

On naglašava da nije ni pomišljao da napusti bolesnu suprugu, iako su mu lekari posvedočili da su se u praksi susretali s takvim slučajevima.

– Znam da ni ona to ne bi uradila da je obrnuto. Upoznali smo se pre devet godina. Borili smo se prvi put i pobedili. Pobedili smo i drugi put, a ako bog da, pobedićemo i treći put. Što kažu doktori, nešto je u njihovim, a nešto u božjim rukama – kaže Goran Dunović.

Svi koji žele da pomognu lečenje hrabre majke, novac u KM mogu uplatiti na žiro-račun NLB Razvojna banka Banjaluka 562-099-810-914-3264, a devizne priloge na račun: NLB Razvojna banka Banjaluka-14752561 (SWIFT BIC: RAZBBA22, IBAN: BA395620998109143361) na ime Jelenine majke Milkice Trikić, naznaka: za lečenje Jelene Trikić.

Od porodice saznajemo da od početka akcije na deviznom računu nema ni 100 evra, a na računu u KM stanje je nešto bolje.
Press RS

Comments are closed.