Berić: U vodstvu kandidat DNS-a

02-prijedor-izborni-stab-sds-a-1

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Prijedora Dušan Berić izjavio je večeras da je u vodstvu njegov protivkandidat, Milenko Đaković iz DNS-a.

„Na osnovu do sada prebrojanih glasova ovdje u našem štabu, Đaković vodi i ne vjerujem da se do kraja brojanja nešto može promijeniti“, rekao je Berić novinarima u Prijedoru u izbornom štabu SDS-a.

On je naveo da je među do sada prebrojanim listićima takođe znatno visok procenat nevažećih listića i da, prema njegovim riječima, on iznosi oko 20.

„Mala izlaznost za Prijedor od oko 45 procenata pokazuje da je do te mjere u ovom gradu izgubljena vjera u promjenu. Moram da kažem da je druga strana upotrijebila i zlouopotrijebila sve poluge vlasti, javnih sredstava i javnih preduzeća na osnovu toga što su 12 godina na valsti u ovom gradu“, rekao je Berić.

Na prošlim lokalnim izborima, 2012. godine, u Prijedoru je ubjedljivu pobjedu osvojio Marko Pavić iz DNS-a sa 50,28 odsto glasova, dok su njegovi protivkandidati Drago Tadić iz SNSD-a i Borislav Bojić iz SDS-a osvojili 29,69 odsto odnosno 20,03 odsto.

Autor: SRNA

Comments are closed.