Centralno grijanje u Prijedoru u prekidu već drugi dan

Prijedorska „Toplana“ obavijestila je korisnike da je do prekida centralnog grijanja došlo zbog kvarova na vrelovodnoj i toplovodnoj mreži i da bi sistem ponovo trebalo da bude uspostavljen u popodnevnim satima.

„Do prekida isporuke toplotne energije došlo je juče u 13.00 časova iz razloga kvara na glavnom magistralnom vodu u Rudničkoj ulici i Ulici Miloša Obrenovića, te kvara na toplovodu u Ulici Akademika Jovana Raškovića“, saopšteno je iz prijedorske „Toplane“.

U saopštenju se navodi da su kvarovi sanirani sinoć iza 23.00 časa i da se sistem trenutno ponovo puni vodom.

„U toku punjenja dešavaju se sitniji kvarovi koji odgađaju ponovni početak grijanja. Očekujemo redovnu isporuku toplotne energije u popodnevnim časovima. Sve raspoloživo osoblje i mehanizacija su na terenu i molimo korisnike za razumijevanje“, poručuju iz „Toplane“.

Direktor „Toplane“ Ljiljana Despotović je na službenom putu, te nismo saznali kako će korisnici centralnog grijanja u Prijedoru biti obeštećni.

Prema podacima Hidrometeorološke stanice Prijedor, u gradu na Sani jutros je izmjereno sedam, a u podne 12 stepeni Celzijusa.
Tekst – SRNA
Foto – GradPrijedor.com – arhiva

Comments are closed.