Cijene kurseva niže i za 30 odsto

kembridz-centar

Centar za obrazovanje Kembridž Prijedor za ovu školsku godinu obezbijedio je svojim polaznicima cijene kurseva niže u prosjeku za 30 odsto, rekla je danas Srni voditelj ovog centra Nataša Savanović.

„Cijene kurseva engleskog jezika za djecu od četiri i pet godina su 22 KM mjesečno, za djecu školskog uzrasta kreću se od 33 do 44 KM mjesečno, a za odrasle do 74 KM mjesečno, dok svi studenti imaju popust od 35 odsto“, kazala je Savanović.

Ona je navela da polaznici mogu ostvariti i dodatne popuste od po deset odsto za plaćanje kursa u cjelosti ili ako kurseve pohađa više članova iz jedne porodice, te od 20 odsto ako jedan polaznik pohađa više kurseva, s obzirom na to da ovaj centar ima i kurseve za njemački jezik i za matematiku.

„Djeca koja počnu da uče rano strani jezik, nemaju strah od učenja nečeg novog ni strah od učenja novog stranog jezika, pogotovo ako se osmjele da izlaze na međunarodno priznate ispite. To im je olakšanje pri školovanju, nemaju tremu, nemaju stresa i naučila su da uče, rade i pokazuju znanje bez ikakvog straha“, navela je Savanović.

Ona je naglasila da je važno da djeca krenu s učenjem stranih jezika na što nižem uzrastu kako bi sa završetkom srednje škole vladala najvišim nivoima C1 i C2 i mogla polagati međunarodno priznate ispite.

„Naši su polaznici na tim ispitima gotovo stoprocentno uspješni i u tome zabilježili visoke rezultate. Imamo djecu koja su sa nama duže od decenije i za ostale je njihov uspjeh podstrek, a za nas pohvala. Upisuju čuvene univerzitete gdje im diploma engleskog jezika mnogo znači i gdje ne razmišljaju o stranom jeziku kao o opterećenju“, dodala je Savanović.

Kembridž centar u Prijedoru postoji i radi 15 godina, u saradnji sa Kembridž univerzitetom ovlašteni je ispitni centar za engleski jezik i posjeduje Eaqualsakreditaciju za izvrsnost u nastavi stranih jezika.

Od ove školske godine nalazi se na novoj lokaciji – u Ulici vožda Karađorđa GS 2, preko puta dosadašnje lokacije. Upis je u toku, a dodatne informacije se mogu dobiti na brojeve teelfona 052 211 520 i 065 917 144.

Autor: SRNA

Comments are closed.