Dječija Nova godina

Opština Prijedor je u petak, 31.12.2010. godine po prvi put na novom gradskom trgu priredila doček Dječije Nove godine, uz program „A sad svi na ples“. Tačno u podne, načelnik opštine Prijedor Marko Pavić je uz odbrojavanje, konfete i dječiji šampanjac najmlađim sugrađanima čestitao Novu godinu i sve uspjehe koje su postigli u 2010. godini te im poželio još veće uspjehe u 2011. godini.

„Želim vam ličnu i porodičnu sreću i da vam se sve želje ostvare. Djeci želim da budu dobra, da slušaju roditelje, tete i nastavnike i da sve što rade rade na dobrobit sebe, svoje porodice i našeg Prijedora“, poručio je Pavić mališanima na dočeku dječije Nove godine na otvorenom. On je dodao da pomjeranje dočeka Nove godine za 12.00 sati znači povratak ove proslave djeci, zato što Nova godina i jeste zamišljena kao dječija radost.

U programu „A sad svi na ples“ učestvovali su učenici prijedorskih osnovnih škola i Dječijeg vrtića „Radost“, glumci Pozorišta Prijedor i hor „Vilenjaci“ muzičke škole „Savo Balaban“ koji čine djeca uzrasta od četiri do šest godina. Mali Deda Mrazovi podijelili su svojim vršnjacima 500 novogodišnjih paketića. Više slika sa ove manifestacije pogledajte u našoj galeriji.

Comments are closed.