Dodijeljene nagrade u akciji „Uredi svoj vrt“

Najljepše dvorište

Najljepše dvorište

Svečanim prijemom za nagrađene danas je u Prijedoru završena akcija „Uredi svoj vrt“ koju je po petnaesti put organizovala Gradska uprava Prijedor.

vrt-4

Na ovogodišnji konkurs u kategorijama najljepše uređeno dvorište, balkon, školsko dvorište, te najljepše uređen prostor oko stambenih zgrada, prijavilo se 25 kandidata.

11

Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić uručio je diplome i novčane nagrade pobjednicima, a zahvalio se svim učesnicima akcije što su svojim trudom doprinijeli da prijedorska dvorišta i balkoni izgledaju lijepo i uredno.

12

„Grad Prijedor podržava ovu akciju, a njeni rezultati su vidljivi jer je uređenih dvorišta i balkona, pa i školskih dvorišta sve više, što i jeste cilj ove akcije. Svaki put je sve više priajvljenih i sve teže je odrediti najbolje i jedino molim da se ne ljute oni koji ne dobiju nagradu, ali ih molim da se prijavljuju u što većem broju i tako uređuju naš grad“, rekao je Pavić.

Najljepši balkon

Najljepši balkon

Priznanja za najljepši balkon u ovogodišnjoj akciji „Uredi svoj vrt“ dobile su Milijana Miodragović iz Gomjenice, Rada Janjetović i Ranka Džakula iz Orlovaca.

vrt

Iz istog prigradskog naselja Orlovci je i Dragani Rodić kojoj je pripalo prvo mjesto u kategoriji najljepše uređeno dvorište, dok su drugo i treće mjesto osvojile Milka Knežević iz Gornjih Garevaca, te Mirjana Miljuš iz Prijedora.

22-Prijedor---priznanja-u-akciji-Uredi-svoj-vrt

Nagrada za najljepše školsko dvorište ove godine nije dodijeljena, a drugu i treću nagradu u ovoj kategoriji osvojila su školska dvorišta OŠ „Branko Radičević“ i „Desanka Maksimović“.

vrt-6

I ove godine akcija je provedena u kategoriji najljepše uređenog prostora oko stambenih zgrada, te je robna nagrada kosilica pripala zajednici etažnih vlasnika takozvane zgrade „blok“ u ulici Drage Lukića u Ljubiji, a nagrađeno je i dvorište motela „Le pont“ kao najbolje uređen poslovni prostor.

vrt-5

Vlasnik ovog objekta Radovan Surtov je svoju nagradu od 300 KM ustupio za liječenje osamnaestogodišnjeg Prijedorčanina Marka Drinića oboljelog od leukemije.

Specijalna nagrada u akciji Uredi svoj vrt

Specijalna nagrada u akciji Uredi svoj vrt

Među novoustanovljenim nagradama su i tri specijalne nagrade, za one koji se svakodnevno trude da urede svoj prostor i koji su do sada više puta dobijali nagrade.

vrt-7

Među njima su Božana Lukić, Razija Mujkanović i Ankica Ajdarić. Nagrađenima u sve tri kategorije pripale su diplome i novčane nagrade od po 300, 200 i 100 KM.

vrt-2

Autor: SRNA

Comments are closed.