Dodik izjavio saučešće porodici ubijenog policajca

Foto: Dejan Božić – RAS Srbija

Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici policajca Slađenka Tubina iz Prijedora koji je stradao obavljajući časno i hrabro svoju dužnost.

– Sa dubokim žaljenjem sam primio vijest o nesreći koja se dogodila sinoć u Ljubiji kod Prijedora u kojoj je tragično nastradao mladi policajac Slađenko Tubin koji je časno i hrabro obavljao svoju dužnost – istakao je Dodik.

Dodik je istakao da je tragična smrt policajca nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, kolege i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Uspomena na njega ostaće zauvijek sačuvana u srcima njegove porodice, radnih kolega i svih ljudi koji su ga voljeli i poštovali – istakao je Dodik.
Policajac Slađenko Tubin podlegao je noćas povredama od prostrelnih rana nakon što je na njega u Gornjoj Ravskoj pucao Marko Šabić.

Šabić je prethodno oca Veselka ubo nožem u grudi, a kada je policajac Slađenko Tubin došao na intervenciju, Šabić je otvorio vatru na njega.

Povezane vijesti:
MUP RS se potresnim riječima oprostio od policajca hrabrog srca
Krvavi Uskrs u Prijedoru: Pokušao ubiti suprugu, ranio oca i kćerku, pa usmrtio policajca
Preminuo policajac u kojeg je pucao Marko Šabić
Drama u Prijedoru: Muškarac ubo oca nožem u grudi pa izrešetao policajca

Izvor: SRNA – SrpskaInfo.com

Comments are closed.