Dođite na Gradski stadion u Prijedoru, budite rudar na jedan dan

Pozivamo Vas da sutra (utorak), 18.09.2012. sa početkom od 16 časova, dođete na Gradski stadion i „budete rudar na jedan dan“.

„Budi rudar na jedan dan“ je sportsko zabavni program namijenjen djeci i mladima, kojeg drugu godinu za redom organizuje ArcelorMittal Fondacija Prijedor u saradnji sa omladinskom selekcijom FK „Rudar Prijedor“.

Pored toga što će djeca imati priliku da se okušaju kroz zabavnu školu fudbala, osmišljenu od strane trenera omladinske škole, biće priređen i prigodan program za sve posjetioce u saradnji sa OŠ „Desanka Maksimović“ i OŠ „Branko Ćopić“.

Prema riječima Predraga Šorge, koordinatora ArcelorMittal Fondacije Prijedor, posebna pažnja posvećena je najmlađima, uzrasta do šest godina, za koje će biti organizovan zabavni kutak, a za sve učesnike pripremljeni su i mali pokloni.

Na ovaj način u kompaniji ArcelorMittal Prijedor biće otvoren program obilježavanja sedmice zdravlja koji će trajati sve do 21.09.2012. godine.

Iz kompanije ističu da u ovoj akciji imaju veliku pomoć prijatelja i saradnika: Sindikalne organizacije ArcelorMittal Prijedor i volontera UG „DON“.

Prošle godine na ovoj manifestaciji je učestvovalo preko 200 djece, a ove godine se nadamo još i većem broju.
Budi rudar na jedan dan!

Comments are closed.