Dok je zabrinuta porodica sumnjala na najgore: Nestala Milanka se preudala u Laktašima

Milanka Babić (23), mještanka Orlovaca kod Prijedora, za kojom je policija nakon prijave roditelja da je nestala tragala punih pet dana, pronađena je u Glamočanima kod Laktaša.
Novi suprug
Ovu vijest jučer je potvrdio i Radomir Dukić, načelnik SJB Prijedor. Nezvanično saznajemo dase Milanka, inače majka dvojice maloljetnih sinova od godinu i po i tri godine, preudala i da u Glamočanima, u koje je, najvjerovatnije, otišla u subotu, 11. juna, nakon svađe s nevjenčanim suprugom Tomislavom Ćosićem, ne živi sama, već s novim suprugom.
Obradovana viješću da je njena kćerka živa i zdrava, Milankina majka Biljana jučer je s nevjericom komentirala novu vezu svoje kćerke.
– Svi smo iznenađeni, a ja najviše, jer o tom ništa nisam znala. O svojim ljubavima nije mnogo pričala, osim što mi je često govorila da loše živi s Tomislavom. Čudi me da mi se nije javila,
da barem meni kao majci kaže da je dobro. Tim prije štosam znalada je otišla i bez para i bez dokumenata, zbog čega sam i strahovala od najgoreg – kazala je jučer majka
Biljana koja je izrazila i želju da što prije vidi svoju kćerku kako bi se i lično uvjerila da joj ništa ne fali.
Briga o djeci
U porodici Milankinog nevjenčanog supruga jučer su se mogli čuti drugačiji komentari. Dragan Ćosić, Milankin djever, u telefonskom razgovoru tvrdi da nije iznenađen saznanjem da se njegova snaha Milanka preudala.
– Počesto je ona skitala. Od nje nas više ništa ne može iznenaditi, pa ni to da se preudala. To smo, nekako, i očekivali. Valja zbrinuti ovu djecu.
Tomislava su zvali da dođe u ponedjeljak u Centar za socijalni rad zajedno s Milankom, da se dogovore u vezi s ovo dvoje maloljetne djece.
Tomislav kaže da će ići sam i da mu Milanka više ne treba – kazao je Dragan i naglasio da će dvoje maloljetne djece rođene u nevjenčanom braku između njegovog brata i Milanke Babić ostati u porodici Ćosić koja će voditi brigu o njima.
Dnevni avaz

Comments are closed.