Dom zdravlja Prijedor: Poziv za registraciju i preregistraciju kod izabranog porodičnog doktora, pedijatra i ginekologa

Obavještavamo sve zainteresovane građane da u periodu od 01.10.2012. do 31.12.2012. godine mogu izvršiti promjenu izabranog porodičnog doktora, pedijatra i ginekologa.

Svi zainteresovani se mogu preregistrovati kod doktora koji imaju manji broj pacijenata nego što je predviđeno Standardima i normativima. Kod doktora koji imaju registrovan broj pacijenta koji je predviđen Standardima i normativima nije moguće izvršiti preregistraciju.

Za registraciju ili preregistraciju za osigurana lica potrebna je zdravstvena knjižica, a za neosigurana lica kopija lične karte.

Ovim putem obavještavamo sve koji do sada nisu izabarali porodičnog doktora za sebe, pedijatra za svoje dijete i žene koje nisu izabrale ginekologa da to trebaju učiniti najkasnije do 31.12.2012. godine.

Registrovani građani koji ne žele promjenu porodičnog doktora, pedijatra i ginekologa ne moraju se ponovo registrovati, ali mogu provjeriti da li su verifikovani na web stranici Doma zdravlja, pozivom na broj 052/238-105 ili doći lično u sobu broj 33 centralnog objekta Doma zdravlja Prijedor u periodu od 7:00 do 15:00 časova.

Izabrani doktor brine o svim segmentima zdravlja svog pacijenata. Uvijek je u toku sa njihovim zdravstvenim stanjem pa sada zajednički, doktor i pacijent mogu spriječiti, a ne više samo liječiti neku bolest.
Dom zdravlja Prijedor

Comments are closed.