Fondacija ArcelorMittal Prijedor: Paketići za djecu u socijalnoj potrebi i u starateljskim porodicama

srna-fondacija arcelor mittal-paketici 1Uručenjem 80 paketića za djecu u socijalnoj potrebi i djecu u starateljskim porodicama Fondacija ArcelorMittal Prijedor zaključila je aktivnosti za 2012. godinu.

Fondacija ArcelorMittal Prijedor svake godine jednoj od ustanova ili organizacija uruči paketiće za najmlađe sugrađane, a u okviru aktivnosti dodjele paketića za djecu svojih zaposlenih.

„U ovoj godini pored oko 300 paketića za djecu svojih zaposlenih odlučili smo da dodijelimo paketiće djeci u Centru za socijalni rad Prijedor. Smatrali smo da u ovom trenutku ova kategorija djece to na neki način najviše zaslužuje i željeli smo da Novu godinu dočekaju uz veselje ovih malih darova“, rekao je prvi čovjek ove fondacije Predrag Šorga.

srna-fondacija arcelor mittal-paketici 2Direktor Centra za socijalni rad Prijedor Rade Javorić podsjetio je da saradnja ove ustanove sa Fondacijom ArcelorMittal Prijedor traje godinama.

„Svake godine realizujemo određene projekte i aktivnosti, pa je tako bilo i u ovoj godini. Siguran sam da ćemo i dalje nastaviti saradnju koja je iz godine u godinu bolja i jača,“ kazao je Javorić.

Fondacija ArcelorMittal Prijedor u toku 2012. godine realizovala je oko 25 projekata i aktivnosti, isključivo na teritoriji Prijedora, kroz koje je investirala oko 350.000 KM u obrazovanje, zdravstvene projekte, razvoj društva, socijalne programe ali i sport i kulturu.
SRNA

Comments are closed.