Foto vijest-Djeca prolaznike gađala grudvama u centru Prijedora

foto vijest-djeca grudvama gadjala sugradjane 1Protekle snježne padavine su vjerovatno najviše obradovale ljubitelje skijanja ali i one najmlađe Prijedorčane.

Međutim, umjesto da uživaju u snijegu i zimskim radostima, nekoliko mladih Prijedorčana, iskoristilo je proteklog petka snijeg kako bi grudvama gađali svoje sugrađane.

Naime, više dječaka i djevojčica, uzrasta od 9-13 godina koji stanuju u „emovima“ popelo se na objekat u izgradnji koji se nalazi u glavnoj prijedorskoj ulici, u blizini gradskog sata.

Iako je ovaj objekat ograđen, to nije smetalo mladim Prijedorčanima da se popnu na treći sprat građevine, odakle su, sakriveni iza zida, grudvama gađali slučajne prolaznike.

Pojedini Prijedorčani koji su tuda prolazili, uzalud su „dizali poglede prema nebu“ i pogledima tražili one koji su bacali grudve koje su padale na njih ili pokraj njihovih nogu.

Ne znamo da li su roditelji ove djece uopšte znali kakvom igrom se zabavljaju njihovi potomci, ali smo sigurni da ona, iako možda djeci tako izgleda, uopšte nije bezazlena.
foto vijest-djeca grudvama gadjala sugradjane 2 foto vijest-djeca grudvama gadjala sugradjane 3

Comments are closed.