Foto vijest-Širom Prijedora radi se i gradi-Niču novi i završavaju se stari objekti

Među brojnim redovnim čitateljima internet portala GradPrijedor.com znatan je broj onih koji posjećuju i pojedine forume. Jedan od takvih je i forum na sajtu Skyscrapercity gdje se na temi o Prijedoru često mogu pronaći vijesti i fotografije sa našeg portala, naročito kada su u pitanju članci o izgradnji infrastrukture, o privredi ili o sportu. Svjesni činjenice da pomenuti forum posjećuju i Prijedorčani koji žive daleko od rodnog grada i da vole vidjeti kako grad na Sani trenutno izgleda, prošle sedmice smo napravili malu šetnju i fotografisali nekoliko lokacija na kojima su u toku ili su nedavno završeni građevinski radovi.
Na fotografijama tako možete pronaći nadogradnju na stambenom objektu u ulici Vuka Karadžića(socijalni stanovi), izgradnju nove zgrade Specijalne škole „Đorđe Natošević“, stambeno poslovne objekte u neposrednoj blizini Doma penzionera odnosno srednjih škola, objekat koji se gradi u centru grada na malom gradskom trgu, objekat koji se nalazi do zadnje strane kina „Kozara“, stambeno poslovni objekat kod gradskog sata, nedavno završenu ogradu oko Vatrogasnog doma te stambeno poslovni objekat na kružnom toku kod nekadašnje „Jugobanke“. Kad smo već kod banaka, evo i sljedećih informacija.
Nakon nekoliko godina rada zatvara se poslovnica Procredit banke u našem gradu dok se Raiffeisen banka seli sa postojeće lokacije pored Doma zdravlja u novi objekat u ulici Majora Milana Tepića, pored zadnjeg ulaza u kino „Kozara“.
Za kraj smo Vam ostavili i nekoliko fotografija novootvorenog motela „Atlantis“ koji se nalazi pored OMV pumpe.
Inače, fotografije su uglavnom napravljene kamerom sa mobilnog telefona, pa se nadamo da nam nećete zamjeriti nešto lošiji kvalitet od onoga na koji ste navikli.

Comments are closed.