Gradonačelnik Pavić – Novogodišnji prijem: Godina uspješna uprkos krizi

novogodisnji prijem-grad prijedor 1Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić izjavio je danas da ovaj grad, uprkos teškoj ekonomskoj situaciji i posljedicama globalne krize, može da se pohvali da godinu završava sa manjim brojem nezaposlenih nego lani i sa više osnovanih nego ugašenih firmi.

„Ponosni smo i na činjenicu da naša velika preduzeća dobro posluju i da možemo reći da su elementi koji su bitni za život i rad sve pozitivniji, a naša je namjera da tako nastavimo i u idućoj godini i da od Prijedora stvorimo povoljnu destinaciju“, rekao je Pavić na prijemu za privrednike, političare, obrazovne, sportske i kulturne radnike.

novogodisnji prijem-grad prijedor 2On je dodao da je zadovoljan što na kraju ove godine može sugrađanima poslati lijepu poruku uz pomoć svih koji prisustvuju ovom prijemu.

„Politički i ekonomski život je jedinstven i radićemo na poboljšanju materijalnog položaja svakog našeg čovjeka i unapređenju svih segmenata života i rada jer naši sugrađani zaslužuju šansu za napredak i razvoj“, rekao je Pavić.

Tekst – SRNA
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.