Hotel „Brčko Gas“ Prijedor

Hotel “Brčko Gas” u Prijedoru je hotel sa tri zvjezdice, otvoren je 2016. godine i sastoji se od dva sprata sa smještajnim kapacitetom za 70 osoba.

Smještaj u hotelu “Brčko Gas”, zavisno od Vaših želja, može biti u nekoj od jednokrevetnih, dvokrevetnih ili trokrevetnih soba u varijanti Standard i Delux, te u Predsjedničkom apartmanu.

Hotel “Brčko Gas” predstavlja vrhunski izbor za smještaj gostiju koji su u grad Prijedor došli poslom, kao i za smještaj turista i drugih gostiju koji Prijedor i regiju posjećuju individualno ili u grupi kao i učesnike i posjetioce raznih sportskih manifestacija, kongresa i sajmova.

Osoblje i menadžment “Brčko Gas” poručuju kako su definitivno najbolji izbor za Vaš boravak u Prijedoru i da ćete sigurno prepoznati kvalitet usluge koje nude.

Cijene noćenja sa doručkom u hotelu “Brčko Gas” za jednokrevetnu sobu iznose primamljivih 45KM, dok dvokrevetna košta 69KM. Za smještaj grupe ljudi, ide dodatni popust na cijenu smještaja.

Hotel „Brčko Gas“ nudi i usluge dnevnog boravka po cijeni od 30KM a u sklopu hotela je parking prostor koji je obezbjeđen video nadzorom, te Wi-Fi.

Recepcija radi 24h gdje Vam ljubazno osoblje uvijek na raspolaganju.

Glavni i jedini zadatak osoblja hotela „Brčko Gas“ jeste da boravak Vaših gostiju u Prijedoru učini što prijatnijim i ugodnijim bez obzira na to da li se radi o poslovnom putu ili odmoru

Kontakt telefon za sve dodatne informacije i rezervacije je 052/490-185.

Comments are closed.