Humanitarni koncert za liječenje 12-godišnjeg Sergeja Ševića iz Novog Grada

sergej1U Dvorani „Mladost“ u Prijedoru sinoć je održan humanitarni koncert za liječenje 12-godišnjeg Sergeja Ševića iz Novog Grada. Sergej boluje od rijetke bolesti bubrega – sekundarne arterijske hipertenzije, renovaskularne prirode I potreban mu je novac za odlazak na liječenje u London.

Prijedorčani sinoć nisu pokazali humanost. Dvorana „Mladost“ bila je gotovo prazna. Međutim, to nije obeshrabrilo Sergeja Ševića i njegovu porodicu da se i dalje bore u prikupljanju sredstava za njegovo liječenje na klinici u Londonu.

– Ovim koncertima ćemo probati da skupimo novac koji mi je potreban za liječenje – rekao je Sergej.

– U subotu imamo koncert u Novom Gradu. Tu će isto biti rock svirka – rekao je za ELTA 1 HD Sergejev otac, Dalibor Šević.

Pored domaćih bendova, na sinoćnjem koncertu nastupila je beogradska rock grupa „Dža ili bu“. Došli su da, kako kažu, pomognu Sergeju da skupi novac za dalje liječenje.

– Došli smo da pomognemo Sergeju i to je ono najbitnije. Nadam se da će doći što više ljudi – izjavio je frontmen benda „Dža ili bu“, Nebojša Simeunović.

Sergej Šević ima 12 godina. Prije trije godine doktori su otkrili da boluje od sekundarne arterijske hipertenzije – renovaskularne prirode. Do sada je imao nekoliko operacija u banjaluci i Beogradu, ali za dalje liječenje neophodan je odlazak na kliniku u Londonu. Njegova porodica je i ovom prilikom pozvala sve ljude dobre volje da im pomognu koliko mogu u prikupljanju novca za Sergejevo liječenje.

Autor: Branka Dakić – SrpskaCafe.com

Comments are closed.