IZ ARHIVA: EX-YU Night Club otvorio svoja vrata

ex yu night club otvaranje 1Poštovani posjetioci internet portala GradPrijedor.com, u želji da novim čitateljima predstavimo i dio arhive vijesti objavljenih na našoj stranici, s vremena na vrijeme ćemo ponovo objaviti neke od interesantnih članaka. Danas smo za Vas odabrali vijest o otvaranju EX-YU Night Club-a u našem gradu. Ova vijest je na našem sajtu objavljena tačno prije dvije godine, 25.12.2010. godine.

Sinoć je u Prijedoru otvoren EX -YU Night Club, najveći noćni klub na ovim prostorima. Čast da prvi nastupi u novootvorenom klubu pripala je pjevaču Aci Lukasu. Osim njega svi okupljeni mogli su da se zabave uz nastup više DJ majstora, djevojaka iz Teatro Energy Show programa i neizostavnih trubača. Voditelj sinoćnjeg programa bio je poznati šoumen Dragan Marinković Maca.

ex yu night club otvaranje 2On je na konferenciji za novinare rekao da se radi o klubu koji bi svojom veličinom, kvalitetom i onime što nudi bio prepoznatljiv i u Beogradu i u ostalim evropskim metropolama. Vladan Ostojić, zadužen za odnose sa javnošću, je potvrdio da EX -YU Night Club ima kapacitet od 3500 posjetilaca te veliki parking za više od 200 automobila. Instalirana je najsavremenija oprema a ozvučenje i rasvjeta su na nivou vodećih svjetskih klubova.

Među mnogobrojnim gostima na otvaranju bio je i načelnik opštine Prijedor Marko Pavić. Već nešto poslije 20 časova oni najzainteresovaniji su počeli da pristižu pred EX -YU Night Club koji se nalazi uz hotel „Jackson“ na ulazu u Prijedor iz pravca Banja Luke. Oko 22 časa prostor ispred samog kluba je bio pretijesan da primi sve zainteresovane pa su se automobili parkirali i na obližnjoj benzinskoj pumpi, te uz magistralni put Prijedor-Banja Luka.

Menadžment EX -YU Night Club-a je povodom svečanog otvaranja organizovao i besplatan prevoz na otvaranje iz okolnih gradova, Banjaluke, Laktaša, Novog Grada i Gradiške. Više slika sa otvaranja možete pogledati u našoj galeriji.
ex yu night club otvaranje 3 ex yu night club otvaranje 4

Comments are closed.