IZ ARHIVA: Foto vijest-Izgonim kamen iz žuči

foto vijest-izgon kamenaPoštovani posjetioci internet portala GradPrijedor.com, u želji da novim čitateljima predstavimo i dio arhive vijesti objavljenih na našoj stranici, s vremena na vrijeme ćemo ponovo objaviti neke od interesantnih članaka. Danas smo za Vas odabrali vijest o jednom interesantnom oglasu. Ova vijest je na našem sajtu objavljena 04.01.2012. godine.

U našem gradu na brojnim (ne)prikladnim mjestima mogu se pronaći razne vrste oglasa.

Tako se na oglasnim tablama, izlozima trgovina, stubovima rasvjete, drveću i saobraćajnim znakovima mogu vidjeti oglasi u kojima se nudi ili traži posao, iznajmljuje stan ili poslovni prostor, prodaje grobno mjesto, kupuje „polovan“ automobil ili se nude instrukcije školarcima.

U „poplavi“ takvih i sličnih oglasa, našu pažnju je privukao jedan koji se nalazi u neposrednoj blizini Gradske tržnice i u kojem se nude „stručne medicinske“ usluge.

„Bez bola izgonim kamen iz žuči za 24 sata. Uspjeh zagarantovan. Sve dodatne informacije na broj telefona 065/……“.

Nismo baš sigurni da li naš sugrađanin ili mještanin neke od okolnih opština ima dovoljno posla i gdje ga uopšte obavlja.

Bez pokušaja da bilo koga omalovažamo, ne znamo koliko je osoba koja na ovaj način nudi svoje usluge „stručna“ u tom poslu i da li su „alternativne“ metode liječenja dobre ali ako je dotična osoba uspješna onoliko koliko je pismena, pacijentima se ne piše dobro.

Comments are closed.