IZ ARHIVA-Foto vijest-Kontejneri smeća nasred ulice

Poštovani posjetioci internet portala GradPrijedor.com, u želji da novim čitateljima predstavimo i dio arhive vijesti objavljenih na našoj stranici, s vremena na vrijeme ćemo ponovo objaviti neke od interesantnih članaka. Danas smo za Vas odabrali foto vijest o kontejnerima smeća nasred ulice. Ova vijest je na našem sajtu objavljena 20.09.2010. godine.

Nastavljamo i dalje da Vam donosimo foto vijesti gdje same slike govore više od riječi. Ova fotografija nastala je prije dvije večeri oko 2 časa izjutra u ulici Vojvode Putnika u najvećem prijedorskom naselju Pećani.

Iako većina kontejnera za smeće ima točkove sigurni smo da se „sami nisu izvezli na ulicu“, mreža koja služi radnicima preduzeća Komunalne usluge za prikupljanje papira i kartona nije „pala sa Marsa“ nasred ceste a o razbacanom smeću da ne govorimo.

Razmišljajući logički, postavlja se pitanje kome su zasmetali kontejneri smeća koji su se nalazili na mjestima koja su za njih predviđena i zbog čega su završili na ulici koja vodi od „zelene pijace“ prema obilaznici oko Gradskog stadiona i predstavlja „ulaz“ na Pećane.

Da li je riječ o ispadu prijedorske omladine koja se vraća kući poslije „ludih“ noćnih provoda, da li je u pitanju (ne)kultura i kućno (ne)vaspitanje prosudite sami.

Ali ako se nekada znamo pohvaliti da naš grad izgleda sve ljepše, ako ističemo da se sve više ponosimo kada nam turisti dođu u posjetu i kako im možemo pokazati naše znamenitosti, postavimo sami sebi i pitanje, kakvo će mišljenje o nama Prijedorčanima imati neko ko „slučajno ili namjerno“ zaluta u naš grad i vidi ovako nešto.

Iskreno se nadamo da ćemo ovakve i slične slike sve manje gledati na našim ulicama a da će vinovnici ovakvih scena za to i odgovarati. Ako ne zbog drugih onda zbog nas Prijedorčana.

Comments are closed.