IZ ARHIVA-Izložbom fotografija proslavila rođendan

Poštovani posjetioci internet portala GradPrijedor.com, u želji da novim čitateljima predstavimo i dio arhive vijesti objavljenih na našoj stranici, s vremena na vrijeme ćemo ponovo objaviti neke od interesantnih članaka. Danas smo za Vas odabrali članak o izložbi fotografija mlade Prijedorčanke Nataše Zukanović. Ova vijest je na našem sajtu objavljena 06.04.2011. godine.
Na sasvim neobičan način mlada Prijedorčanka Nataša Zukanović proslavila je svoj 23. rođendan. Učinila je to svojom prvom izložbom fotografija pod nazivom „Kaleidoskop“ koja je otvorena u utorak uveče u foajeu Pozorišta Prijedor.
Hol ove kulturne ustanove bio je pun Natašinih prijatelja, ljubitelja fotografije i umjetnosti ali i slučajnih prolaznika. Izložbu je prigodnim riječima otvorio Marin Milutinović, akademski slikar iz Banjaluke. Obraćajući se prisutnima on je rekao da Natašine fotografije „imaju dušu“. „Pored ovih fotografija ne prolazite tek tako. Svaka od njih zaokupi vašu pažnju nekim detaljem koji jednostavno prikuje pogled“, dodao je Milutinović. Gostima na otvaranju izložbe se obratila i sama autorka koja kaže da „živi svoj san“. „Ovo je nešto najljepše što sam mogla dobiti kao poklon za svoj rođendan. Hvala vam svima što ste došli i pokušajte i vi da živite svoj san, rekla je Nataša Zukanović. Na početku izložbe priređen je i prigodan umjetnički program u kome su učestvovali učenici Muzičke škole „Savo Balaban“ kao i etno grupa „Molitva“. Prodajna izložba „Kaleidoskop“ na kojoj su izložene 42 fotografije biće postavljena u foajeu Pozorišta Prijedor u narednih 7 dana.

Comments are closed.