IZ ARHIVA-Travolta nije bio u Omarskoj, mada bi mještani voljeli da jeste

avaz-travoltaPoštovani posjetioci internet portala GradPrijedor.com, u želji da novim čitateljima predstavimo i dio arhive vijesti objavljenih na našoj stranici, s vremena na vrijeme ćemo ponovo objaviti neke od interesantnih članaka. Danas smo za Vas odabrali vijest o tome da Džon Travolta (ni)je posjetio Omarsku. Ova vijest je na našem sajtu objavljena 18.12.2011. godine a preuzeli smo je od Dnevnog avaza.

Vijest da je Travolta boravio u Omarskoj kod Prijedora, koju su jučer objavili neki portali, demantovali su mještani ovog naselja uz konstataciju „da bi bili presretni da je takva prvorazredna informacija bila i tačna“.

-Kamo sreće da je bio, jer bi nas to proslavilo. Prodavali bi zemlju kojom je hodao. No, nažalost nije. Ovo je malo mjesto i da se neko poput velikog glumca, kakav je Travolta pojavio u Omarskoj, pa makar i na minut i u bilo koje doba dana ili noći to bi baš odjeknulo. I nema šanse da bi takva prvorazredna informacija ostala tajna, jer bi se sami potrudili da je plasiramo u javnost – rekli su nam jučer neki od mještana Omarske među kojim su i vlasnici kafića u ovom naselju « koji su dobro upućeni u sva zbivanja u ovom naselju».

Vijest je iznanadila i Mladena Jelaču, generalnog direktora Kompanije „Arcelor Mittal Prijedor“ koji nam je jučer kazao da nema nikakvih saznanja da je Džon Travolta bio u rudniku Omarsku u potrazi za lokacijom za snimanje svog novog filma.

-Baš ni jedne informacije nemam o tom i ovo mi je prva vijest o tom od Vas novinara. I ako jeste bio u Omarskoj mogao je samo proći pored, jer u rudniku zasigurno nije bio. O tom bi svakako imali saznanja, jer se sve i jedna zvanična posjeta mora i prijaviti- kazao je iznenađen ovom viješću Jelača.
Dnevni avaz

Comments are closed.