Izbor najboljih sportista i sportskih radnika

prijedor

Pobjednici tradicionalne manifestacije „Izbor sportiste godine“ za grad Prijedor biće proglašeni 26. decembra, najavio je danas gradonačelnik Marko Pavić.

„Nadam se da ćemo i ove godine imati puno prijedloga, jer Prijedor je grad mladosti i sporta i ponekad je vrlo teško izabrati najbolje“, rekao je Pavić novinarima u Prijedoru nakon sjednice organizacionog odbora.

On je naveo da su danas izabrani članovi žirija i da je lokalni medij „Kozarski vjesnik“ zadužen za organizacione pripreme.

„Za mene su dobri svi koji se bave sportom, koji provode vrijeme na sportskim terenima i u dvoranama, jer to su ljudi koji su naučili da žive kolektivno, da se druže i promovišu svoj grad, a to nam i jeste cilj“, dodao je Pavić.

Direktor „Kozarskog vjesnika“ Zoran Sovilj rekao je da se kandidati za izbor najboljih u sportu mogu prijaviti do kraja mjeseca.

„Takođe se nadam da će klubovi imati šta da ponude i da ćemo imati uspješnih i kvalitetnih sportista, kao i do sada“, naveo je Sovilj.

On je dodao da će se birati najbolji sportista, najuspješnija muška i ženska sportska ekipa, najbolji sportski radnik i trener, te najbolji mladi sportista, a da će kompanija „Arselor Mital Prijedor“ sa po 150 KM nagraditi 10 najuspješnijih mladih sportista.

Generalni pokrovitelj manifestacije „Izbor sportiste godine“ je grad Prijedor.

Autor: Agencije – Nezavisne novine

Comments are closed.