Javni poziv

Poštovani građani Prijedora, Opštinska administrativna služba – Odjeljenje za finansije organizuje javnu raspravu o Nacrtu opštinskog budžeta za 2010. godinu. Rasprava će se održati u četvrtak, 3. decembra 2009. godine u 10 časova u sali Skupštine opštine Prijedor. 

Pozivaju se građani Opštine Prijedor da uzmu učešće u raspravi i da pitanjima i prijedlozima iskažu svoje potrebe i daju svoj doprinos boljem upravljanju Budžetom opštine za 2010. godinu. Svi zainteresovani građani mogu dobiti primjerak Nacrta budžeta za 2010. godinu u zgradi opštine Prijedor – Centar za informisanje građana opštine Prijedor ili ga pronaći na web stranici opštine www.opstinaprijedor.org 

Mole se građani da u cilju održavanja konstruktivne rasprave, prethodno razmotre Nacrt budžeta za 2010. godine, te iznesu svoje prijedloge i pitanja po unaprijed utvrđenoj proceduri. 

Ukoliko želite da se Vaše mišljenje čuje, molimo Vas da se na početku rasprave prijavite moderatoru. Sva pitanja i prijedlozi treba da se odnose na Budžet opštine Prijedor za 2010. godinu. Ukoliko odgovor na Vaše pitanje ne budete mogli dobiti odmah, predstavnici opštinske administrativne službe odgovor će dostaviti u pisanoj formi ili će isti biti objavljen u sredstvima javnog informisanja.

Opština Prijedor

Comments are closed.