JYSK druženje sa građanima

Danas je na malom trgu u našem gradu održano druženje sa građanima kojim JYSK obilježio otvaranje prodavnice broj 2000 uz mnoštvo izvrsnih ponuda za JYSK-ove kupce širom svijeta.

Otvaranje 2000-te prodavnice za JYSK će značiti prekretnicu u težnji za kontinuiranom globalnom ekspanzijom. 2005. godine JYSK je slavio otvaranje svoje 1000-te prodavnice u svijetu, a samo sedam godina kasnije ovoj je grupaciji pošlo za rukom da udvostruči broj svojih poslovnica širom svijeta.

Mnogo se toga dogodilo od 1979., kad je vlasnik JYSK-a, Lars Larsen, otvorio svoju prvu prodavnicu u Silkeborgveju u danskom gradu Aarhusu. Tada je sam ispisao reklame za izvrsne ponude što ih je nudio svojim kupcima te lično stajao iza pulta i prodavao, a danas pak JYSK grupacija ima više od 17.000 zaposlenih.

Lars Larsen, osnivač i vlasnik JYSK-a

JYSK je, naime, svih ovih godina otvarao u prosjeku 2-3 prodavnice sedmično, a danas je prisutan u 34 zemlje u svijetu.

„Istovremeno sam ponosan i oduševljen jer nam je uspjelo otvoriti 2000 JYSK-ovih prodavnica. Zaista mi mnogo znači da JYSK kontinuirano raste i tako dobro posluje. Posebno se poslednjih godina naglo širio, a naš sledeći cilj jeste da za 10-15 godina slavimo otvoranje prodavnice broj 4000! Ovakvi ciljevi su veoma ambiciozni, ali dobro je imati velike ambicije,“ rekao je Lars Larsen, osnivač i vlasnik JYSK-a.

Izvrsna ponuda za svakoga
Lars Larsen je kupcima obećao uzbudljive trenutke prilikom posjete JYSK-ovim prodavnicama, budući da za deset dana započinje jedna od najvećih kampanja u istoriji JYSK-a.

Za prodavnicu broj 2000 odabrana je nova prodavnica u gradu Leknes, smještenom na norveškom arhipelagu Lofoten u sjevernom Atlantskom okeanu.

Otvaranje poslovnice na tako izolovanom mjestu odražava JYSK-ova nastojanja da pruži izvrsne ponude svima – bez obzira na geografsku lokaciju.

„Naša dostupnost i prisutnost su naša snaga. Isto vrijedi i kad je riječ o širini našeg asortimana proizvoda, ali i kad je riječ o lokaciji na kojoj se nalaze naše prodavnice. Želimo da nas kupci s lakoćom pronađu i posjete, bez obzira da li žive u velikom gradu ili malom gradiću,“ naglasio je Lars Larsen.

Saznajte više na www.JYSK.tv, http://www.jysk.com/ba/historien

  

Comments are closed.