Koncert Željka Joksimovića u Prijedoru

U sklopu obilježavanja 16. maja, Dana opštine Prijedor, u petak uveče je na glavnom prijedorskom trgu, ispred nekadašnje robne kuće „Patrija“, održan koncert Željka Joksimovića. Na koncertu se okupilo gotovo 10 000 Prijedorčana i njihovih gostiju iz susjednih opština koji su nepuna 2 časa mogli da uživaju u hitovima jednog od najpopularnijih pjevača na području bivše Jugoslavije. Smjenjivali su se hitovi „Ljubavi“, „Zaboravljaš“, „Leđa o leđa“ a Joksimović je koncert završio pjesmom „Lane moje“ kojom je zauzeo drugo mjesto na takmičenju za pjesmu Evrovizije.
Treba istaći i odlični „Teksas bend“ iz Beograda koji je kao prateći bend odradio odličan posao. Koncertu su osim mnogobrojnih Prijedorčana svih generacija, prisustvovali i članovi delegacija prijateljskih opština koji su u našem gradu boravili povodom dana naše komune. Prije samog koncerta načelnik opštine Prijedor Marko Pavić je sa svojim saradnicima primio poznatog pjevača koji je u Prijedor stigao u društvu oca i menadžera. Iako nije bilo predviđeno fotografisanje i davanje izjava, internet portal www.gradprijedor.com je jedini uspio da napravi ekskluzivne fotografije Željka Joksimovića prilikom prijema kod načelnika Pavića.
Ovim putem se zahvaljujemo načelniku opštine Prijedor Marku Paviću što nam je kao prvi čovjek grada omogućio da u našoj sredini ugostimo još jednu istinsku zvijezdu sa ovih prostora i time pokazao da Prijedor s pravom postaje pravi kulturni centar u regionu. Veliko hvala upućujemo i opštinskoj službi za odnose s javnošću koja nam je omogućila da slikom budemo na prijemu koji je načelnik upriličio za Željka Joksimovića povodom velikog koncerta koji je bio poklon svim Prijedorčanima za Dan opštine. Više fotografija sa samog koncerta možete pogledati u našoj galeriji.

Comments are closed.