Konkurs za izbor novogodišnje čestitke

novogodisnja-cestitka-mittalKompanija ArcelorMittal sedmu godinu za redom, otvara konkurs za izbor najlepših likovnih radova, koji će se koristili kao zvanične čestitke ArcelorMittal Kompanije u 2015/2016 godini.

Tema ove godine je: “Čelik u našem životu”.

Radovi treba da budu urađeni na A4 listu u položenom formatu (landscape format). Pravo učešća na ovom konkursu imaju djeca od 6 do 14 godina. Ime autora, škola i razred treba da budu navedeni na poleđini rada. Molimo da se pridržavate propozicija, jer u suprotnom dostavljeni radovi se neće uzeti u razmatranje.

Radove treba dostaviti najkasnije do 23.10.2015. godine, u zgradu Direkcije ArcelorMittal Prijedor, ili na adresu: A.J.Raškovića 1, 79101 Prijedor sa naznakom “Čelik u našem životu”.

Nakon što pristignu radovi, žiri će izvršiti selekciju i odabrati pobjednike, pri čemu će izbor biti proveden na sledeći način:

– Pobjednik na lokalnom nivou osvojiće novčanu nagradu u iznosu od 150 KM;
– Pobjednik na Državnom nivou osvojiće novčanu nagradu u iznosu od 750 KM;
– Pobjednik na Globalnom nivou osvojiće novčanu nagradu u iznosu od 1500 KM.

Nakon što se izaberu pobjednici na Državnom nivou, rad svakog od autora biće dostupan u vidu elektronske čestitke na web stranici kompanije ArcelorMittal, zajedno sa 30 pobjednika iz ostalih zemlja svijeta u kojima je naša kompanija prisutna sa PULZ programom.

Proglašenje Globalnog pobjednika biće održano 04.12.2015. godine, na dan kada obilježavamo međunarodni Dan volontera, dok će proglašenje na lokalnom i državnom nivou biti upriličeno 01.11.2015. godine.

Comments are closed.