„Ledeno doba“ puni salu u tople dane

od-21.07

Najnoviji nastavak crtanog filma „Ledeno doba“ u prijedorskom kinu „Kozara“ u proteklih sedam dana pogledalo je blizu 800 gledalaca, što je rekordna gledanost u ovoj godini.

Zbog velikog interesovanja filmske publike, kako djece, tako i odraslih, ovaj film biće prikazivan i u narednih sedam dana, najavljeno je iz „Centra za prikazivanje filmova“ Prijedor.

„Sve više imamo roditelja koji dječije rođendane organizuju kod nas, pa tako i uz `Ledeno doba`. Slavljenik goste časti gledanjem crtanog filma, a u ugostiteljskom objektu pored bioskopske sale priredi se rođendansko slavlje“, rekla je direktor ove javne ustanove Safira Karahodžić.

Peti nastavak iz planetarno popularnog serijala „Ledeno doba“ nosi naziv „Veliki udar“. Vjeverica u potrazi za odbjeglim žirom ovoga puta biva katapultirana u svemir, gdje niz kosmičkih događaja prijeti uništenju svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe, poznati junaci Manfred, Sid i Dijego moraju napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u egzotične zemlje gdje upoznaju mnoštvo novih likova.

Crtani film „Ledeno doba – Veliki udar“ rađen je u 3D tehnologiji. Prikazuje se svake večeri do 27. jula u 19.00 časova. Cijena ulaznice je 4 KM.

Osim crtanog filma, na repertoaru prijedorskog kina „Kozara“ u narednih sedam dana od 21.00 čas su i „Zvjezdane staze – Izvan granica“ koji večeras ima i svjetsku premijeru.

Autor: SRNA

Comments are closed.