Lijepa Gara nekrunisana miss baka!

5617b9d8-0ee4-4a40-9bc2-69420a0a0a64-gara-imam-puno-udvaraca-718x446

Prijedorčanka Mirsada Bojanić (54) ponosna je baka troje unučadi i po mišljenju mnogih i najseksepilnija baka u Krajini.

Zvaničnu titulu nekog od izbora ljepote baka Mirsada poznata i pod nadimkom Lijepa Gara još uvijek nema, a nema ni namjeru da se za nju bori, pogotovo ne na nekom od izbora za „miss baka“ koji su i u Prijedoru postali popularni u posljednje vrijeme. Smatra da nema konkurencije.

– Pa te bake koje se tamo takmiče za titulu miss mi djeluju puno starije od mene, kao da su moje bake. Zato i ne bi da se tamo pojavljujem- kaže nasmijana Mirsada koja se zato vrlo često pojavljuje u društvu unuka, kćerke i sina. S njima povremeno svrati i do neke diskoteke ili kafića… Pogotovo kad ode kod kćerke u Modriču. Ti izlasci su priča za sebe.

5617b9d2-a59c-4d8a-b4b5-69090a0a0a64-na-radnom-mjestu

– Mnogi koji me vide ne mogu da se načude da imam troje unučadi, toliku kćerku i sina… Ima i muških zvižduka, dobacivanja, komplimenata i naravno stalnih udvarača. Lagala bi kad bi rekla da mi sve to ne laska. Ne znam ženu kojoj to ne bi prijalo- kaže Mirsada i priznaje da se upravo zbog izgleda rađe druži s muškarcima, a manje sa ženama koje su po pravilu ljubomorne na njen izgled i način oblačenja.

– Ima tu svakakvih komentara, ali me to uopšte ne zanima. Mnoge od tih koje mene komenatrišu obično na zloban način ne znaju da zasigurno bolje kuham od njih, da više radim, da nerijetko tek nakon ponoći legnem u krevet kad završim sav posao i da ustajem vrlo rano. Lijepa i pametna žena može sve, a one zlobne, e one nek se bave same sa sobom… Suviše volim život i svaki sekund mi je dragocijen tako da ne bi da trošim vrijeme na njih. – kaže Mirsada koja priznaje da je u sretnom braku punih 35 godina, sa Stevom „koji je možda malo ljubomoran“.

– Moja deviza je da žena koja ne valja svom mužu, ne valja ni drugom, pa zato vjerovatno idu i na stranu. Moj brak je dobar i ne bi ga mijenjala– kaže Mirsada koja ženama savjetuje da sebi posvete makar i 15-ak minuta dnevno. Toliko njoj treba da u svom izdanju izađe iz kuće.

Super baka nije pobornik „plastike“. Pod nož ne bi ni za kakvu ljepotu

– Nemam zato ni vremena, a ni para. A i da imam ovog drugog rađe bi te pare potrošila na neke druge stvari… da malo putujem, proveselim se s društvom i da popijemo po neku – iskrena je Gara.

5617b9de-c38c-4729-a9ea-69410a0a0a64-gara-ne-pada-mi-na-pamet-da-se-s-babama-takmicim

Autor: M. Zgonjanin – avaz.ba

Comments are closed.