Marko Pavić predao dužnost novom gradonačelniku

srn2016-11-9_1149857_1

Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić predao je danas dužnost koju je obavljao proteklih dvanaest godina novoizabranom gradonačelniku Prijedora Milenku Đakoviću.

„Moje zadovostvo je dvojako. S jedne strane oslobodiću se dužnosti i biću s porodicom, a s druge dužnost predajem kolegi, partijskom drugu, čovjeku u kojeg imam puno povjerenje i čovjeku koji će zajedno sa članovima rukovodstva našeg grada nastaviti da gradi grad Prijedor u korist svih građana i stanovnika koji ovdje žive“, rekao je Pavić novinarima u Prijedoru nakon čina primopredaje.

On je naveo da je ispunio ono što bi svaki čovjek želio – da bude zadovoljan onim što je radio i uradio i da bude zadovoljan onim kome predaje dužnost.

srn2016-11-9_1149857_0

„Lično sam ubijeđen da grad Prijedor ide dalje putem napretka i razvoja u interesu svih nas“, dodao je Pavić.

Novi gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković rekao je da je velika čast preuzeti rukovođenje gradom Prijedorom u kojem je prethodni gradonačelnik trasirao put i stvorio viziju kojom su se svi njegovi saradnici rukovodili 12 godina.

„Nastavljamo sve poslove koje su vizijom uspostavljenI. Nama je llake sada nego njemu /Paviću/ kad je počeo jer je tada bilo brojnih neusklađenosti. Cilj nam je održati miran grad u kojem je moguć suživot i zajedno ćemo raditi sve poslove. Želimo da i za četiri godine ovaj grad ne bude isti kao danas nego ljepši, veći i razvijeniji i to će biti prepoznato“, dodao je Đaković.

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković na izborima 2. oktobra 2016. godine osvojio je 60,76 odsto glasova, a kandidat Saveza za promjene Dušan Berić 39,24. Marko Pavić nije se kandidaovao iz ličnih i porodičnih razloga.

Autor: SRNA

Comments are closed.