Marko Pavić upriličio prijem za predstavnike Udruženja penzionera i gradskog SUBNOR-a

marko pavic

U Prijedoru su počeli tradicionalni novogodišnji prijemi kod prvog čovjeka grada. Marko Pavić danas je upriličio prijem za predstavnike Udruženja penzionera i gradskog SUBNOR-a.

Kraj godine je prilika da se sumiraju postignuti rezultati i naprave planovi za narednu godinu. Najstariji stanovnici grada na Sani ističu da su zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa gradskom upravom. Nadaju se da će ona u idućoj godini biti i bolja.

– Grad Prijedor je pomogao udruženje penzionera sa 1 680 000 maraka. 950 000 maraka je otišlo na jednokratne novčane pomoći. 730 000 maraka smo usmjerili na banjsko – klimatsko liječenje – izjavio je za ELTA 1 HD predsjednik Udruženja penzionera, Slobodan Brdar.

– Srećan sam što na području Prijedora vlada harmonija i dobra saradnja – rekao je predsjednik SUBNOR-a RS, Blagoja Gajić.

Pavić tvrdi da gradska uprava vodi računa o pripadnicima najstarije populacije stanovništva. Dodaje da ne smijemo zanemariti njihov nemjerljiv doprinos za slobodu srpskog naroda.

– Antifašizam je pokret koji će uvijek imati svoje mjesto u istoriji. To je i pouka za mlade generacije da ne dozvole da se takve pošasti razvoju do stanja kada mogu izazvati sukob – izjavio je gradonačelnik Prijedora Marko Pavić.

Ovo je samo jedan u nizu novogodišnjih prijema. Marko Pavić sutra će se sastati sa predstavnicima mjesnih zajednica, a u petak će biti održan tradicionalni prijem za predstavnike medija.

Autor: Branka Dakić – SrpskaCafe.com

Comments are closed.