Marku Paviću priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“

nagrada1

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“, koje se dodjeljuje za posebne poslovne i društvene rezultate u toku jedne kalendarske godine uručeno je sinoć, u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjoj Luci, ovogodišnjim laureatima na teritoriji banjalučke regije.

Među dobitnicima je i prvi čovjek grada Prijedora Marko Pavić, kojem je ovo priznanje uručeno kao najboljem gradonačelniku. Pavić je rekao da mu ova nagrada mnogo znači i da je dijeli sa svojom porodicom, saradnicima i sa svojim sugrađanima.

– Ovo priznanje dolazi u vrijeme kada nam treba snage, kada nam treba preduzetničkog duha i volje da savladamo sve poteškoće pred kojima se nalazimo, ono treba da i mladima posluži kao primjer, da treba raditi i da treba biti uporan – rekao je Pavić.

nagrada2

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ uručili su predstavnici “Media inventa” iz Novog Sada i Univerziteta u Banjoj Luci. Ove nagrade se dodjeljuju svake godine, uz pomoć privrednih komora Srbije i Republike Srpske i uz konsultacije sa Privrednom komorom regije Banjaluka.

Nakon dodjele nagrada po oblastima koje pokrivaju regionalne privredne komore, u decembru će najboljima u cjeloj Republici Srpskoj biti dodijeljene statuete „Kapetan Miša“.

Svi dobitnici priznanja, nominovani za nagrade, mala i srednja preduzeća, brendovi i uspješni preduzetnici i stvaraoci, kao i lokalne samouprave i ustanove biće predstavljeni u Monografiji „Put ka vrhu“ za Republiku Srpsku, enciklopedijskom izdanju na srpskom i engleskom jeziku.

Autor: Kozarski vjesnik

Comments are closed.