Mirsad Fikić DJ Micky: Stivena Sigala sam učio da svira

Mirsad Fikić, 41-godišnji Prijedorčanin, estradni radnik i biznismen koji živi i radi u Njemačkoj, slovi kao jedan od najboljih organizatora koncerata u ovoj državi. Sarađuje s najvećim zvijezdama iz regiona tako da je organizirao spektakle na kojima su pjevali Halid Bešlić, Lepa Brena, Enes Begović, Šako Polumenta…

On je postao sinonim za dobar provod u svim krajevima Njemačke i u Berlinu, Franfurtu, Minhenu, Kelnu jedva čekaju da im DJ Micky dovede neku od najvećih zvijezda.

U slobodno vrijeme voli pogledati dobar akcioni film, a omiljeni glumac mu je Stiven Sigal (Steven Seagal ). U svojoj ličnoj kolekciji Mirsad ima gotovo sve filmove jednog od najboljih i najpopularnijih akcionih glumaca današnjice, kojeg je imao priliku i lično upoznati.

– To je bio rođendanski poklon mojih prijatelja iz Crne Gore. Znali su da sam dugo želio upoznati ovog velikog glumca i noge su mi se bile odsjekle kada sam vidio da on prilazi stolu u jednom od restorana u Berlinu. Družili smo se nekoliko sati, dobio sam autogram od njega i slikao se nekoliko puta za uspomenu. Također, učio sam ga da svira gitaru – kaže Fikić.
Express

Comments are closed.