Mještani naselja kod Prijedora dobili novi put

Mještani Donjih Garevaca kod Prijedora danas su obradovani odlukom gradske uprave da im konačno naspe lokalni put koji je bio u katastrofalnom stanju.

Priču o stanju ovog putu koji je bio prekriven rupama toliko da je podsjećao na švajcarski sir, objavili smo prošle sedmice. Sinoć su na portalu SrpskaInfo objavili da su mještani još više razočarani jer je put osušen od vode i blata, ali iz gradske uprave ne donose odluku da nasipaju put. Danas su nam mještani javili da se put nasipa te su zahvalili što smo im omogućili da se čuje njihov glas.

– Nasipaju put čitav dan, počeli su rano jutros sa radovima. Ponegdje je ostalo još blata, na dijelovima puta u blizini šume jer su u hladu, pa je malo teže nasuti te dijelove, ali mi smo izuzetno zadovoljni. Molimo gradsku vlast da ne dozvoli opet da nam loš put zagorča život, a slike onakvog puta idu u javnost, jer je to sramota za sve nas – zaključuje mještanin.

Ovaj makadamski put dug je četiri kilomtra i udaljen je četiri kilometra od centra grada. Prethodno je nasipan u januaru 2018. godine.

Autor: Bojana Majstorović – SrpskaInfo.com

Comments are closed.