„Moja apoteka“: Uručene donacije za četiri doma zdravlja

Direktorica Zdravstvene ustanove „Moja apoteka“ Nataša Stanojević posjetila je domove zdravlja u Prijedoru, Gradišci, Laktašima i Čelincu i uručila specijalne medicinske maske za sve radnike ovih zdravstvenih ustanova, kao i značajne robne donacije neophodne za rad, u vrijednosti više hiljada maraka.

Ova zdravstvena ustanova ranije je najavila da će uručiti donacije u vrijednosti od 100.000 KM domovima zdravlja u više od 20 opština u Republici Srpskoj povodom borbe protiv virusa korona.

Nakon uručivanja prvog dijela donacije Doboju, kao što je sam vlasnik ovog lanca apoteka najavio, u srijedu su nastavljene posjete i ostalim lokalnim zajednicama, a dalja podjela donacija planirana je za četvrtak.

„Podsjećamo da je planirana podjela 5.000 specijalnih višekratnih medicinskih maski svim zaposlenim radnicima ovih domova zdravlja za čiju nabavku su uloženi veliki napori „, saopšteno je iz „Moje apoteke“.

Kako vlasnik Strahinja Kujundžić i direktorica ZU „Moja apoteka“ Nataša Stanojević ističu, cilj im je ukazati na značaj svih zaposlenih u Domovima zdravlja i svojim primjerom pozvati i druge privredne subjekte na sličan poduhvat, u skladu sa njihovim mogućnostima.

„Direktori Domova zdravlja, kao i ostalo radno osoblje iskazali su veliku zahvalnost na ovom gestu i uprkos vanrednim okolnostima, u kojima se nalazimo, pokazali izuzetno gostoprimstvo“, navode iz „Moje apoteke“.

Izvor: Nezavisne novine

Comments are closed.