Nagradni izlet za najuspješnije učesnike uličnih trka

izletucenika

Gradska uprava Prijedor nagradila je jednodnevnim izletom najuspješnije učesnike ovogodišnjih uličnih trka, učenike Mašinske škole i Osnovne škole „Desanka Maksimović“.

U dobrom raspoloženju, praćeni lijepim vremenom, nagrađeni učenici Mašinske škole, u pratnji profesora, jutros su otputovali na jednodnevni izlet u Eko-centar “Ljekarice”.

Pored učenika ove srednje škole koji su ostvarili uspješne rezultate na Uličnim trkama, na izlet su otputovali i učenici koji su ostvarili zapažene rezultate u vannastavnim aktivnostima.

Zahvalili su se na lijepom gestu Gradske uprave i poručili da će i dalje svoju školu i grad Prijedor predstavljati u najboljem svjetlu, gdje god da se nadju.

Načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Prijedora Ljiljana Babić istakla je da je Gradska uprava obezbjedila prevoz učenika, obrok i osvježenje.

-Mi ćemo i dalje podržavati trud i napore osnovnih i srednjih škola, da djeca zdravo žive i da pokažu ono što umiju u vannastavnim aktivnostima – rekla je Babićeva.

Na nagradni jednodnevni izlet na Markovicu, sutra ujutro će krenuti i učenici Osnovne škole “Desanka Maksimović”.

Autor: Kozarski vjesnik

Comments are closed.