Nastavak uspješne saradnje gradske uprave i OEBS-a

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković i šef Misije OEBS-a u BiH Džonatan Mur dogovorili su se danas da nastave uspješnu saradnju kakva je bila i do sada.

„Grad Prijedor je grad koji 12 godina ima suficit u budžetu. To je grad u kojem se o svim temama razgovara na korektan način u Skupštini grada i gdje se dogovara većina stranaka koje su u koaliciji za saradnju na elementima daljeg razvoja“, rekao je Đaković novinarima u Prijedoru nakon sastanka sa Murom.

On je najavio da će gradska uprava nastaviti saradnju ka što boljim uslovima za sve građane Prijedora.

„Strateški ćemo razmišljati o ekonomskom razvoju grada i stvaranju novih uslova za zapošljavnje kao osnovnom preduslovu za bolji i kvalitetniji život građana Prijedora“, dodao je Đaković.

Šef Misije OEBS-a u BiH Džonatan Mur rekao je da je sa novim gradonačelnikom Prijedora razgovarao o raznim temama iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, da je ranije danas posjetio školu u Kozarcu, a da će se kasnije danas sastati sa predstavnicima nevladinih organizacija.

„Mi smo već decenijama partneri Prijedorčana. Idemo dalje sa uspješnom saradnjom i raznim projektima. Mi možemo posebno uspješno sa našim stručnim timom pratiti događaje u ovom gradu i u cijeloj BiH i zahvalni smo na saradnji i gostoprimstvu svih Prijedorčana“, dodao je Mur.

Autor: SRNA

Comments are closed.