Nastupom Neše „Galije“ otvoren novi konceptualni Jelen pub u Prijedoru

Jelen-Pub-Life-Club-PD_01

Protekli vikend u Prijedoru bio je u znaku sjajne muzike i vrhunske zabave tokom svečanog otvaranja Jelen puba „Life Club“ koje je upriličeno 9. i 10. oktobra, a na kojem je nastupio poznati ex-Yu muzičar Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša „Galija“.

„Ovaj club je jedan od boljih u regionu, jer u sebi nosi dušu svoje prošlosti i karakter zbog kojeg su ovdje rado gostovala velika muzička imena. Ovo je njegov novi početak“, kazao je Neša „Galija“, koji je svojevrsnim muzičkim putovanjem kroz vrijeme otvorio Jelen Pub „Life Club“.

Pored frontmena slavnog pop rock benda iz Niša, publika novog konceptualnog Jelen puba, inače preuređenog ambijenta nekadašnjeg „Life Cluba“ i novog mjesta za sve ljubitelje dobrog zvuka, imala je priliku da čuje i grupu „Ugroovani“ iz Banjaluke.

Jelen-Pub-Life-Club-PD_02

Jelen pub je bio prepun oduševljenih posjetilaca koji su imali samo riječi hvale kako za novo ruho „Life Club“-a, tako i za svirku i široku ponudu pivskih brendova.

Takođe, ovim potezom grad na Sani dobio je još jedno mjesto za kvalitetan provod, a muzičari novo mjesto za koncertne aktivnosti.

„Nastavljamo dobar trend koji smo započeli otvaranjem Jelen pubova u Bijeljini, Doboju i Banjaluci, koji se pokazao vrlo uspješnim. Ponosni smo na sedmi Jelen konceptualni pub, koji otvaramo u saradnji sa našim partnerom u Prijedoru, a koji će osigurati sjajnu zabavu u toplom ambijentu, prijedorčanima dobro poznatog, ‘Life Cluba’. Uz nezaobilazni Jelen, u pubu će redovno biti organizovane kvalitetne svirke koje će, sigurni smo, oduševiti naše potrošače“, kazao je Vladimir Rosić, Trade Marketing Manager za Jelen pivo.

Podsjetimo, ovo je već sedmi konceptualni pub Jelen piva u Republici Srpskoj, pored objekata koji se nalaze u Banjaluci, Bijeljini i Doboju, a iz kompanije najavljuju još sličnih projekata.

Autor: Molson Coors

Comments are closed.