Nemanja Goronja pobjednik 10. Dječijeg festivala Novogodišnje karaoke

U prepunoj Dvorani „Mladost“ u Prijedoru sinoć je završen tradicionalni 10. Dječiji festival „Novogodišnje karaoke-Djeca pjevaju hitove“ koji je organizovala Estrada Republike Srpske podružnica Prijedor. Na festivalu je učestvovalo 50 izvođača iz dvadesetak osnovnih škola sa područja prijedorske regije a u finalu je nastupilo njih 26 koji su bili najbolji na polufinalnoj večeri održanoj dan ranije.

Smjenjivali su se u finalu brojni hitovi zabavne, narodne i strane muzike. Pjevale su se pjesme Bijelog Dugmeta, Aerosmitha, Jelene Tomašević i drugih. Prema odluci stručnog žirija prvo mjesto je osvojio Nemanja Goronja iz Osnovne škole „Petar Kočić“ iz Prijedora koji je otpjevao pjesmu „Bitanga i princeza“ grupe „Bijelo Dugme“. Druga je bila Sara Marinković iz OŠ „Petar Mećava“ iz Kostajnice dok je treće mjesto osvojio Rastko Jovičin iz OŠ „Petar Kočić“ iz Prijedora.

Prema odluci publike koja je glasala putem sms poruka najbolji su bili Tamara Kovačević i Pavle Pavić iz OŠ „Sveti Sava“ iz Novog Grada. Kao i prošle godine nagradu za najbolje i najglasnije navijače dobila je OŠ „Petar Kočić“ iz Prijedora. Atmosfera je bila odlična kao i prethodnih 10 godina koliko traje ovaj festival.

Comments are closed.