Neobična titula dodeljena našem sugrađaninu: Drago Kajtez, vojni penzioner iz Prijedora proglašen za „švalera godine“

prica-svalerInternet portal „Zavodnici.rs“ dodelio je i ove godine nagradu muškarcu sa najboljim rezultatima u zavođenju devojaka u Srbiji.

Prestižnu nagrada „švaler godine“ koju već treću godinu zaredom dodeljuje portal „Zavodnici.rs“ ove godine dobio je vojni penzioner iz Prijedora po imenu Drago Kajtez.

Glavni urednik ovog portala, Vladan Gagić, kaže da ove godine nisu imali dilemu kome da daju nagradu, jer je Kajtez bio maltene bez konkurencije.

– Mi imamo specifičan sistem bodovanja kojim određujemo efikasnost takmičara – objašnjava Vladan za „Vesti Srbija“ – tako, na primer, za poljubac sa devojkom dobija se jedan poen, za oralni seks tri poena, a ako takmičar uspe da ima pun seksualni odnos sa devojkom, piše mu se 5 poena. Bonus poeni dobijaju se za trojku sa dve devojke – 15 poena, a za seks sa studentkinjom filozofije čak 30 poena – dodaje urednik portala.

– Drago Kajtez je ostavio sve druge takmičare daleko iza sebe sa neverovatnih 929 poena za godinu dana, što je blizu čak i svetskog rekorda koji drži čuveni zavodnik „Mystery“ – rekao je Gagić.

Drago ističe da je za ovakve rezultate potrebno puno volje, ali i dobro isplanirana strategija.

– Dosta mi je pomogao Fejsbuk – priča ovaj šarmantni vojni penzioner iz Prijedora – ranije sam trošio puno vremena na izlaske i upoznavanje devojaka po klubovima, ali sada je sve mnogo lakše. Tehnikom unakrsnog četovanja sa nekoliko devojaka istovremeno mogu da odradim i po tri za noć. Imam već oprobanu metodu koja kod njih izaziva neopisivu želju da se nađu sa mnom, a onda su moje – objašnjava Kajtez
Vestisrbija.com

VAŽNA NAPOMENA
Ako ste ovu vijest pročitali do kraja, moramo Vas „razočarati“ činjenicom da je neistinita i mogla bi se svrstati u prvoaprilske šale da nije sredina decembra.

Naime, radi se o šali koju je jedan Prijedorčanin (ime poznato administratorima GradPrijedor.com) napravio „na račun“ svoga prijatelja.

Međutim, jedan prijedorski internet sajt, koji je poznat po svojoj „Resavskoj školi“, „upecao“ se na ovu šalu i tekst objavio kao najnormalniju vijest potpisanu imenom sajta „Zavodnici.rs“ koji zapravo uopšte ne postoji.

Još jedan dokaz da sajt, koji ne zaslužuje ni da spomenemo njegovu web adresu, zaista „ozbiljno“ radi.

Comments are closed.