Nije ptica, nije raketa

NLO LjubijaPrijedorčanin Zvonko Pavlović Zvrle ne prestaje da iznenađuje svoje prijatelje i komšije u rodnoj Ljubiji, mjestu nadomak Prijedora. Za relativno kratko vrijeme, svojim foto-aparatom zabilježio je dva neidentifikovana leteća objekta na nebu iznad Ljubije. Prvi put, to mu se desilo lani, u junu, kada je u mjestu Žune primijetio kako se nešto neobično kreće nebom, dohvatio foto-aparat i uslikao čudnu letjelicu. Gotovo istu situaciju doživio je u prošle nedelje.- Bio sam sa društvom na području Raljaša, takođe u blizini Ljubije. Kako je dan bio prekrasan slikao sam prirodu a onda sam, izdaleka htio da uslikam predivnu kuću koju gradi jedan naš zemljak, zaposlen u Njemačkoj. U tom trenutku ugledao sam čudnu letjelicu i evo, „uhvatio“ je aparatom – uzbuđen objašnjava Zvrle ne vjerujući da se tako nešto slično opet dešava samo njemu. Kaže da je siguran da ptica nije niti neka protivgradna raketa jer je bio lijep i sunčan dan. Ipak, ne može sa sigurnošću tvrditi šta bi to moglo biti. Tek, kaže da je interesantno što se ovako nešto dešava baš iznad Ljubije i za kratko vrijeme situacija koja se ponavlja.

Njegovu priču potvrđuje supruga mu Ana-Marija koja do detalja objašnjava kako se letjelica pojavila i strahovitom brzinom nestala sa vidika.

– Divili smo se oboje kući koju smo htjeli uslikati jer je u nju uloženo milion maraka. U jednom momentu primijetila sam golim okom da nešto leti i da ima čudan oblik – pojašnjava Ana-Marija.

Ovo je, kažu oboje još jedna misterija koja se, kako tvrde, malo prepričava u njihovom mjestu jer ljudi uglavnom ne vjeruju u postojanje letećih tanjira iznad bivše rudarske varošice kod Prijedora.

– Nikada se ne zna, možda i mene jednog dana sa sobom povedu ovi mali zeleni svemirci-šaljivo reče na kraju Pavlović, sliježući ramenima do neke nove prilike i čudne situacije na nebu iznad Ljubije.

Izvor: Glas Srpske

Comments are closed.