Nova Banka: U novoj poslovnici 25 do 30 novih radnih mjesta

Nova Banka u Prijedoru je danas otvorila poslovne prostorije na novoj lokaciji gdje planira zaposliti 25 do 30 ljudi, rekao je generalni direktor Nove Banke Milan Radović.

Nova adresa prijedorske filijale Nove Banke je Trg majora Zorana Karlice, a poslovnica se prostire na 300 kvadratnih metara.

„Planiramo da formiramo kreditni portfelj od 100 miliona KM ovdje u Prijedoru. Zasad smo na početku i nivou smo od 20 miliona KM“, kazao je Radović.

On je dodao da će kreditne linije koje je ova banka obezbijedila i kapital koji je donijela u Prijedor podstaći razvoj ekonomije.

Gradonačelnik Prijedora Marko Pavić rekao je da dolazak banaka znači dolazak kapitala i povjerenje između banaka i klijenata, bilo građana bilo privrede.

„Mi smo do sada imali dobra iskustva sa ovom bankom i nadam se da će se to i nastaviti u u praksi. Gdje ima banaka, tu ima i novca, gdje ima novca tu ima i posla“, dodao je Pavić.

Nova Banka sa svojim novom poslovnicom u Prijedoru zakupac je prostora u nekadašnjem hotelu „Balkan“ na glavnom gradskom trgu.
Tekst – SRNA
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.