Nova boca i korak bliže ljubiteljima Nektar piva u Prijedoru-Bolja verzija dobrog

Nova boca „Nektar“ piva predstavljena je sinoć na svečanosti upriličenoj u hotelu „Prijedor“ pred oko 400 zvanica iz privrednog, društvenog i političkog života naše opštine. Boca je rađena prema svjetskim trendovima, ali sa velikim poštovanjem prema nasljeđu Banjalučke pivare i tradiciji njenog najpoznatijeg brenda. Zamjena najmanje 10 miliona boca „Nektara“ je finalni korak trogodišnjeg programa modernizacije Banjalučke pivare, ali i prvi veliki korak u poslovanju koje karakteriše veća usmjerenost ka kupcima i njihovim željama.
„Odlučni smo da još intenzivnije nego ranije odgovaramo na potrebe naših kupaca. Ovaj korak je kruna uspjeha koji smo postigli kroz ulaganja i predan rad u protekle tri godine na području modernizacije svih aspekata proizvodnje piva i ambalaže. Posebno nam je važno da smo večeras proslavili i otvaranje distributivnog centra u Prijedoru. Osim želje da se kupcima u Prijedoru još više približe brendovi Banjalučke pivare, otvaranje centra znači i 20 novih radnih mjesta za Prijedor“, rekao je Nikolas Peni, generalni direktor Banjalučke pivare.
Prilikom sinoćnje promocije nove boce „Nektara“ u Prijedoru, Banjalučka pivara je uručila komplete dresova za 26 fudbalskih klubova sa područja naše opštine. Više fotografija sa ove promocije pogledajte u našoj galeriji.

Comments are closed.